Projektas

Tęsiami informaciniai orientavimosi sporto renginiai Molėtų rajono mokyklose

By July 29th, 2013No Comments

2013-01-14, Mindūnai

Ištvermės sporto šakų ir turizmo mėgėjų klubas „OK Klajūnas“ įgyvendindamas vietos projektą „Jaunimo bendruomeniškumo ugdymas ir aktyvumo skatinimas orientavimosi sporto pagalba“, tęsia informacinių-pažintinių renginių ciklą Molėtų rajone 2013 metais. Pagrindinis projekto tikslas – populiarinti orientavimosi sportą Molėtų rajono kaimo mokyklose, skatinti jaunimo aktyvumą ir krašto pažinimą.

Nuo praeitų metų rugsėjo mėn. iki šių metų pradžios projekto partneris – Ambraziškių bendruomenės centras suorganizavo 4 informacinius-pažintinius renginius Molėtų rajono mokyklose: Giedraičiuose, Joniškyje, Suginčiuose ir Inturkėje. Šių metų pradžioje yra planuojami dar 3 papildomi informaciniai-pažintiniai renginiai: Videniškiuose, Alantoje ir Molėtuose. Šių susitikimų metu moksleiviams bus pristatyta projekto metu parengta pažintinė orientavimo sporto medžiaga, kurią galima rasti ir internetiniu adresu.

Artimiausių susitikimų metu moksleiviais bus pristatyta klubo „OK Klajūnas“ veikla ir supažindinti su orientavimosi sportu: kaip ši sporto šaka atsirado Molėtų rajone, nuo ko pradėti norint išmokti šios sporto šakos, kokios šiuo metu yra organizuojamos tradicines orientavimo varžybos, bėgimai ir žygiai. Visi norintys praktiškai susipažinti su šia sporto šaka kviečiame dalyvauti klubo „OK Klajūnas“ orientavimosi sporto įgūdžių ir krašto pažinimo tobulinimosi stovyklose šią vasarą.

Informaciją apie artimiausius renginius ir stovyklą prašome sekti klajunas.lt interneto svetainėje.

Parengta pagal klubo „OK Klajūnas“ informaciją. Projekto nr. LEADER-11-MOLĖTAI-02-012.