Projektas

Rengiami nauji sportiniai žemėlapiai Molėtų rajone

By July 29th, 2013No Comments

2013-02-08, Mindūnai

Ištvermės sporto šakų ir turizmo mėgėjų klubas „OK Klajūnas“ įgyvendindamas vietos projektą „Jaunimo bendruomeniškumo ugdymas ir aktyvumo skatinimas orientavimosi sporto pagalba“ 2012 m. pab. sėkmingai užbaigė viešųjų pirkimų procedūras sportinių žemėlapių sudarymo paslaugoms įsigyti. Pirkime savo pasiūlymus pateikė trys tiekėjai ir remiantis pasiūlyta mažiausia kaina konkurso nugalėtoju buvo pripažintas UAB „Vingis“ pasiūlymas.
Iki 2013 m. rudens UAB „Vingis“ (http://vingis.w3.lt) įsipareigojo sudaryti, nubraižyti ir atspausdinti 2 sportinius žemėlapius: „Molėtai“ ir „Vilkariai“. Molėtų miško žemėlapis preliminariai apims ~5 kv. km. plotą ir bus atsausdintas 1000 vnt. tiražu, o Vilkarių miško žemėlapis (Labanoro girioje) apims ~8 kv. km. plotą ir bus atspausdintas 500 vnt. tiražu. Sportinius žemėlapius sudarys virš 24 metų turistinių ir sportinių žemėlapių sudarymo patirtį turintis Lietuvos orientavimosi sporto federacijos (toliau – LOSF) veteranų komiteto narys Saulius Kireilis.

Norime pažymėti, kad be projekto paramos Molėtų r. orientavimosi klubui „OK Klajūnas“ sudaryti ir įsigyti naujus žemėlapius moksleivių varžyboms organizuoti yra sunkiai įsivaizduojamas. Viso sportinių žemėlapių sudarymo ir pirkimo suma sudaro 19967,50 Lt. Tad tikimės, kad šio projekto dėka sudarytos sąlygos orientuotis naujose Molėtų rajono miškų žemėlapiuose, ne tik kels mūsų moksleivių orientavimosi sporto įgūdžius, bet ir papildomai suteiks galimybes organizuoti LOSF varžybas Molėtų rajone!

Apie artimiausius mūsų organizuojamus renginius ir varžybas ieškokite mūsų interneto svetainėje adresu klajunas.lt.

Parengta pagal orientavimosi klubo „OK Klajūnas“ informaciją.
Projekto nr. LEADER-11-MOLĖTAI-02-012.