Projektas

OS stovykla Molėtai 2014 – REZ, FOTO

By September 26th, 2016No Comments

Ištvermės sporto šakų ir turizmo mėgėjų klubas “OK KLAJŪNAS“

Projektas „Jaunimo bendruomeniškumo ugdymas ir aktyvumo skatinimas orientavimosi sporto pagalba“

Nr.LEADER-11-MOLĖTAI-02-012

OS stovykla „Molėtai 2014“ (2014BAL14-18)

Orientavimosi sporto klubas “OK Klajūnas”  ir  Ambraziškių  bendruomenės  centras  vykdydami  projektą “Jaunimo bendruomeniškumo ugdymas ir aktyvumo skatinimas orientavimosi sporto pagalba”(LEADER-11-MOLĖTAI-02-012) balandžio 14-18 dienomis Molėtuose  organizavo  jau  antrą  orientavimosi sporto ir krašto pažinimo stovyklą rajono moksleiviams.

Stovykloje dalyvavo Molėtų progimnazijos ir Suginčių vidurinės mokyklos mokiniai besidomintys orientavimosi sportu. Stovyklos metu mokiniai buvo supažindinti su orientavimosi sporto pagrindais, sportinių žemėlapių naudojimu, sutartiniais žemėlapio ženklais , kompasu. Po teorinių pratybų mokiniai praktiškai išbandė jėgas skirtingo sudėtingumo  trasose Molėtų ir Mindūnų žemėlapiuose.

Be orientavimosi sporto varžybų mokiniams buvo organizuojamas žygis aplink Luokesų ežerą, su savo veikla mokinius supažindino Molėtų turizmo ir verslo informavimo centras, taip pat mokiniai aplankė Mindūnų Žvejybos ir medžioklės trofėjų muziejų . Čia pat, žvejybos muziejaus kieme vyko ir stovyklos uždarymo orientavimosi sporto varžybos nurodyta kryptimi dviejose skirtingo sudėtingumo trasose. Po varžybų stovyklos dalyviai buvo apdovanoti diplomais ir atminimo dovanėlėmis.

Stovyklos organizatoriai nori padėkoti kavinei ,,Pas Hofmaną” už skanų maistą ir šiltą priėmimą, Molėtų progimnazijai už prieglobstį, tautodailininkei Daliai Stalauskienei už diplomus stovyklos dalyviams.

Geriausiai pasirodžiusiems moksleiviams (viso 10 asmenų), bus sudarytos galimybės dalyvauti daugiadienėse orientavimosi sporto varžybose “Takas 2014” Ignalinoje.

Geriausių stovyklos dalyvių dešimtukas: Mykolas Laurinavičius, Laisvydas Vilčinskas, Gražvydas Kvartūnas, Luknė Kraujelytė, Jokimas Sugintas, Dovilė Lamanauskaitė, Silvija Tūbaitė, Judita Rameikaitė, Kamilė Alimaitė, Evelina Pelakauskaitė.

Nuotraukos | Rezultatai

Stovyklos vadovė Živilė Kanapkienė