Dalyvaujam

Ruduo 2012 Utenoje

By October 28th, 2012No Comments

Rudenėjančiame Skaistašilio miške į jau tradicinėmis tapusias atviras orientavimosi sporto varžybos „Ruduo – 2012“ susirinko Utenos ir aplinkinių rajonų orientacininkai. Daugiausiai dalyvių susirinko iš Molėtų pagrindinės ir Suginčių vid. mokyklos.


Varžybos vyko net dešimtyje amžiaus grupių. Moterų ir vyrų grupėse nugalėjo molėtiškiai Ieva Vaicekauskienė ir Andrius Šironas.


Tarp pačių mažiausių mergaičių nugalėjo Molėtų pagrindinės mokyklos atstovė Austėja Šironaitė, antra buvo jos komandos draugė Toma Masiulytė ir trečia Akvilė Vilčinskaitė (Suginčių vid. m.). Pačių mažiausių berniukų tarpe visi prizininkai buvo iš Suginčių vidurinės mokyklos: Tadas Kanapka, Dovydas Azarevičius ir Egidijus Sugintas.
Antroje vaikų grupėje mergaičių tarpe trečia buvo Molėtų pagr. m. atstovė Gintarė Petrauskaitė.

Berniukų tarpe nugalėtoju tapo Lukas Rauktys( Molėtų pagr. m.) antras buvo Jokimas Sugintas (Suginčiai) ir trečias Evaldas Žalnierius (Utena).
Jaunučių mergaičių tarpe pirma buvo Vilmantė Leišytė (Suginčiai). Vaikinų tarpe nugalėjo Matas Paliukėnas, antras buvo Emilis Astikas (Utenos jaunieji šauliai) ir trečias Paulius Puidokas („Saulės“ gimnazija).
Jaunių tarpe nenugalimi buvo Suginčių vidurinės mokyklos atstovai: Paulius Sugintas ir Goda Krivičiūtė.
Komandinėje įskaitoje nugalėtojų taurę iškovojo Molėtų rajono Suginčių vidurinės mokyklos komanda (vadovė Živilė Kanapkienė) antri buvo Molėtų pagrindinės mokyklos komanda (vadovė Ieva Vaicekauskienė) ir treti Utenos jaunieji šauliai.

Nuotraukos