Dalyvaujam

Pėsčiųjų maratonas 2013

By May 19th, 2013No Comments

Klajūniečiai gausiai dalyvavo jubiliejiniame 40-ame pėsčiųjų maratone, vykusiame Aukštaitijos nacionaliniame parke.

Indvidualiai nugalėjo Rimvydas ir Andrius. II vietoje – Juozas. Klubas komandinėje įskaitoje užėmė II vietą.

Justinos įspūdžiai:
Jau keturiasdešimtasis, “ypač didelis” (XL) maratonas vėl sulaukė Klajūno entuziastų. Šįkart trasos per daug nenuvargino, o beeidami grožėjomės Ignalinos-Ginučių apylinkėmis, ežerais ežeriukais, piliakalniais į kuriuos lipant pakerta kojas, o kartais ir rankomis norisi padėti, bet užlipus nuo vaizdų grožio užima kvapą!
Su oru labiausiai pasisekė tiems, kurie įveikė visą 100: pirmą dieną buvo maloniai apsiniaukę ir vėsu; antrą dieną kaitino saulė, o naktį plaupė lietus, užtai nebūtinai reikėjo lempos, nes žaibai švietė!
Tradiciškai stipriausieji grįžo namo su medaliais: Rimvydas stipriausių vyrų grupėje pirmas, jauniai Andrius ir Vytenis nuskynė pirmą ir antrą vietą, o Juozas šįkart gavo sidabrą veteranų grupėje.
Klajūno komanda laimėtojų taurę šįmet perleido Bobausių komandai. Gal kitais metais ji grįš pas mus? Visi smagiai už tai išgėrėme pomidorų sultis.
Jubiliejinio maratono proga daugiamečiai dalyviai buvo apdovanoti vardiniais garbės medaliais, už aktyvų dalyvavimą ir daugelio komandų subūrimą tokį medalį gavo ir Juozas.
Įspūdžius aptarėme pas Joną pirtyje.Buvo kas ir maudymosi sezoną atidarė, tiek ežere tiek kūdroje 🙂
Savaitgalis pilnas įspūdžių, malonaus nuovargio, geros kompanijos, saulės, lietaus, griaustinio, paukščių čiulbėjimo ir varlių kurkimo. Super!!!

Keletas Justinos kadrų:

Rezultatai

Varžybų puslapis