DalyvaujamProjektas

Takas 2013 – Druskininkai

By August 9th, 2013No Comments

Šiemet birželio 20-23 d. į „Takas 2013” daugiadienes orientavimosi varžybas, vykusias smėlingose Druskininkų apylinkių miškuose, sugužėjo ir itin gausus Klajūno orientacininkų būrys. Kaip niekada visus sportininkus lepino puikus oras ir  “greiti” miškai, o vaizdingos krašto vietovės leido gerai praleisti laiką ir paatostogauti puikiame kurorte.

Šį kartą Klajūniečių komandą papildė ir daugiadienėse varžybose dalyvavo 10 geriausiai pasirodžiusių orientavimosi sporto stovykloje „Šironija 2013” Molėtų rajono moksleivių. Dalyvavimas jose buvo remiamas iš „Jaunimo bendruomeniškumo ugdymas ir aktyvumo skatinimas orientavimosi sporto pagalba” projekto. Šios varžybos jauniesiems orientacininkams tapo nemenku išbandymu, nes teko pasigalynėti su labiau patyrusiais varžovais. Džiugina tai, kad visi moksleiviai sėkmingai ir be klaidų įveikė visų dienų trasas savose grupėse, o tuo pasigirti kartais negalėjo net patyrę šio sporto atstovai!

Suminiais rezultatais labai pasigirti negalime (1-3 vietų bendroje įskaitoje prizininkų nebuvo), tačiau praleistas laikas nuostabioje kompanijoje atpirko viską ! Geriausiai sekėsi mūsų damoms: Ingai Žvinytei ir Irinai Adomaitienei. Abi jos draugiškai užėmė IV-ąsias vietas Inga – V21S, O Irina – V21N grupėse.

Medalius gavo ir mūsų ateitis – jaunieji MV8 grupės dalyviai: Saulė, Mykolas, Simas ir Vincentas

Rezultatai

Nuotraukos: Ingos | Devio | Gytės

Parengta pagal orientavimosi klubo „OK Klajūnas“ informaciją.

Projekto nr. LEADER-11-MOLĖTAI-02-012