Projektas

Baigėsi informacinių renginių ciklas apie orientavimosi sportą Molėtų rajone

By July 29th, 2013No Comments

2013-03-25, Mindūnai

Ištvermės sporto šakų ir turizmo mėgėjų klubas „OK Klajūnas“ įgyvendindamas vietos projektą „Jaunimo bendruomeniškumo ugdymas ir aktyvumo skatinimas orientavimosi sporto pagalba“ užbaigė 7-ių informacinių-pažintinių renginių ciklą apie orientavimosi sportą Molėtų rajone.
Informaciniai renginiai vyko nuo 2012 m. rugsėjo iki š.m. kovo mėn. pab. Giedraičiuose, Joniškyje, Suginčiuose, Inturkėje, Videniškiuose, Alantoje ir Molėtuose. Per visus informacinius renginius sudalyvavo daugiau kaip 100 moksleivių ir 15 suaugusiųjų. Informacinius renginius vedė projekto partneris – Ambraziškių bendruomenės centras.

Renginių metu buvo pristatyta Molėtų r. orientavimosi klubo „OK Klajūnas“ veikla: kaip ši sporto šaka atsirado Molėtų rajone (jos istorija), nuo ko pradėti norint išmokti šios orientavimosi sporto, kokios šiuo metu yra organizuojamos tradicines orientavimo varžybos, bėgimai ir žygiai. Pristatytą mokymų medžiagą bus visada galima rasti ir internetiniu adresu.

Labai tikimės, kad šie renginiai moksleiviams ir jaunimui buvo įdomūs ir tikimės jų aktyvaus dalyvavimo klubo „OK Klajūnas“ organizuojamoje vasaros orientavimosi ir krašto pažintinėje stovykloje dar šią vasarą su dideliu noru išbandyti savo jėgas bei įgūdžius varžybinėse rungtyse!

Informaciją apie kitus artimiausius renginius ir varžybas sekite mūsų interneto svetainėje adresu: klajunas.lt.

Parengta pagal orientavimosi klubo „OK Klajūnas“ informaciją.
Projekto nr. LEADER-11-MOLĖTAI-02-012.