Dalyvaujam

Klajūniečiai bunda po žiemos :)

By February 22nd, 2011No Comments

Šią savaitę panašu, klubiečiai jau bunda iš žiemos miego ir po truputį renkasi į renginius.

Trečiadienį, vasario 16 d.  Juozas ir Vyc bėgo tradiciniame bėgime, skirtame Nepriklausomybės dienai atminti Ukmergėje. Vidurdienį saulutei pašildžius termometras rodė tik 10 laipsnių šalčio, todėl salygos bėgimui buvo puikios. Negana to, organizatoriai po finišo pavaišino arbata ir užkandžiais, bei suteikė galimybę pasišildyti pirtyje ir išsimaudyti baseine. Varžybų rezultatai, nuotraukos.

Nors šeštadienį planuotą lunatikų žygį dėl oro sąlygų teko atšaukti, panašu, kad sinoptikai eilinį kartą apgavo ir tą naktį temperatūra nebuvo ekstremali 🙂 pažymime, kad žygis neatšauktas, o tik perkeltas, todėl sekite puslapio informaciją.

Sulaukę trumpo savaitgalio visas būrys klubiečių (Inga, Irina, Mykolas, Robertas, Juozas, Rimvydas, Vyc) sekmadienį Vilniuje sudalyvavo OS varžybose bei kartu vykusiame Snaigės žygyje. Tengrio komanda leido rinktis varžybų pobūdį, todėl galėjome rinktis slidžių ar bėgimo trasas. Snaigės dalyviai miške taip pat kėlė ūpą, atrodė, kad miškas pilnas sportininkų ir slidinėjimo mėgėjų. Rezultatai